Recent Posts

    Σεισμοσ Αθηνα / ΤΡΑΝΣ - NewsIT - Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι .

    Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.50 σήμερα δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, το μεσημέρι, και έγινε αισθητός από τους κατοίκους του λεκανοπεδίου. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι.

    Ο σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.50 σήμερα δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, το μεσημέρι, και έγινε αισθητός από τους κατοίκους του λεκανοπεδίου. ΤΡÎ'ΝΣ - NewsIT
    ΤΡÎ'ΝΣ - NewsIT from www.newsit.gr
    Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Hellenic national tsunami warning centre. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα .

    Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο.

    Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα. Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Στην αθήνα σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.50 σήμερα δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, το μεσημέρι, και έγινε αισθητός από τους κατοίκους του λεκανοπεδίου. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Hellenic national tsunami warning centre. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα.

    Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική.

    Στην αθήνα σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Î
    Î"υνατός σεισμός τώρα στην Î'θήνα from anattica.gr
    Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα. Hellenic national tsunami warning centre. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.50 σήμερα δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, το μεσημέρι, και έγινε αισθητός από τους κατοίκους του λεκανοπεδίου. Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Στην αθήνα σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό.

    Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο.

    Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.50 σήμερα δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, το μεσημέρι, και έγινε αισθητός από τους κατοίκους του λεκανοπεδίου. Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Hellenic national tsunami warning centre. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Στην αθήνα σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική.

    Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα. Στην αθήνα σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών.

    Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Î
    Î"υνατός σεισμός τώρα στην Î'θήνα from anattica.gr
    Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.50 σήμερα δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, το μεσημέρι, και έγινε αισθητός από τους κατοίκους του λεκανοπεδίου. Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Στην αθήνα σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι .

    Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική.

    Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnos.gr. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Hellenic national tsunami warning centre. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Στην αθήνα σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών στην κλίμακα. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.50 σήμερα δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, το μεσημέρι, και έγινε αισθητός από τους κατοίκους του λεκανοπεδίου.

    Σεισμοσ Αθηνα / ΤΡÎ'ΝΣ - NewsIT - Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι .. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.50 σήμερα δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, το μεσημέρι, και έγινε αισθητός από τους κατοίκους του λεκανοπεδίου. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό, πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα.

    Belum ada Komentar untuk "Σεισμοσ Αθηνα / ΤΡΑΝΣ - NewsIT - Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι ."

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close